Благодариме! Вашата резервација се процесира

Погледнете го видео трајлерот за Елитниот Семинар и презентацијата која што следи веднаш под видео трајлерот.

02
Days
:
 
14
Hours
:
 
33
Minutes
:
 
12
Seconds

You missed out!

Елитниот Семинар се одржува во Скопје во хотел HILTON DOUBLE TREE, на 21.05.2022 со почеток од 17:00 часот.

Цената на билетите изнесува 900 ден, но не заборавајте дека со Вашето присуство ќе си обезбедите ваучер во износ од 900 ден за секојдневни пазарења, така што вашиот билет ќе биде буквално бесплатен.

ПОБРЗАЈТЕ! Бројот на места е ограничен на 650, а преостанати се само уште 50 билети.

Информации и резервации на телефон: +389 75 63 66 33, Габриела (или порака на Viber или WhatsApp)