Благодариме! Вашата резервација се процесира

Погледнете го видео трајлерот за Елитниот Семинар.

03
Days
:
 
22
Hours
:
 
15
Minutes
:
 
54
Seconds

You missed out!

Елитниот Семинар се одржува во Скопје во хотел HILTON DOUBLE TREE, на 21.05.2022 со почеток од 17:00 часот.

Цената на билетите изнесува 900 ден.

ПОБРЗАЈТЕ! Бројот на места е ограничен на 650, а преостанати се само уште 50 билети.

Информации и резервации на телефон: +389 75 63 66 33, Габриела (или порака на Viber или WhatsApp)