ВО МОЈОТ СВЕТ ЗАБАВАТА...
МОЖЕ... ДА ЗАПОЧНЕ!

Добродојдовте на страната на Игротека „Мојот Свет“. Запознајте се со она што ние Ви го нудиме, и останете секогаш задоволни и радосни.
Play Video

РОДЕНДЕНИ

Ви нудиме прекрасни и топли простории за вашите деца.

ЗАБАВИ

Ви ну диме забава која долго ќе ја пеметат вашите деца.

КАФЕТЕРИЈА

Додека вашето дете игра, Вие можете слободно да го испиете вашето кафе.

ТИМОТ НА МОЈОТ СВЕТ Е ТУКА ЗА ВАС

КОНТАКТИРАЈ НÈ

Очекуваме порака од Вас!